Cautare

714 de rezultate pentru "lavinia sarbu" (4.27 secunde)
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, a explicat la randul sau ca o colaborare cu Dan Diaconescu va duce la realizarea unei constructii pentru electoratul de stanga, care nu se simte atras de Uniunea Social-Liberala.
Dupa modelul si stilul PIN in care n-a mai ramas nici Lavinia Sandru? ... Sau va pastra tipicul PIN, dar o va inlocui pe Lavinia Sandru cu Denise Rifai?
Spre exemplu, un com-pleu pentru copii in culorile echipei din Ghencea costa in jur de 35-40 RON, in timp ce un tricou pentru adulti ajunge la 40 RON", ne-a declarat Lavinia Bar-neata, proprietara unui magazin care comercializeaza astfel de produse.
Evenimentul debuteaza cu un concert Lavinia Raducanu si Taraful Rromak, in seara zilei de 18 August. ... Concert Lavinia Raducanu & Taraful Rromak, prezentare trailere filme si spot Cinema in aer liber 1.
Lavinia Stefan Muzica si text: Lavinia Stefan Aranjament muzical: Cristian Faur / Gabriel Baruta Pian: Gabriel Baruta Chitara: Mihai Munteanu Regie si montaj:
De cand a murit Lavinia Steer, tatal micutului se chinuie sa obtina drepturile sale parintesti. ... Imediat dupa moartea surorii sale, Lavinia, Olivia Steer si-a luat mama si nepotelul de la Oradea si i-a mutat in Bucuresti, pentru a putea sa aiba grija de ei.
Lavinia Besnea - director executiv al Asociatiei de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania - Filiala Arges participa pana pe 15 decembrie inclusiv la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati organizat la Parlamentul Romaniei.
Totodata, Gusa a pus-o pe tinara deputata Lavinia sandru (reprezentanta noii generatii de politicieni PD, promovata de Traian Basescu din prezentatoare la Circul de Stat in circul de la Parlament, dupa ce a obtinut 300 de voturi in circa Mures) sa initieze o scrisoare de sprijin din partea tineretului democrat sa-l sustina la o televiziune cu rating (OTV).
Lucru intarit de un alt rebel democrat, Lavinia Sandru, care vorbeste despre un troc de-a dreptul stupefiant intre lideri ai fostului partid de guvernamant si acelasi Boc, secundat de Adriean Videanu, pentru ca acesta din urma sa castige Primaria Capitalei.
Nu in ultimul rand, intre cei care au multe motive de bucurie se numara si o Lavinia ßandru, cea care se mandreste cu faptul ca a demascat-o pe Mona Musca. ... Pentru acestia, triumfatoarea Lavinia va fi solul care aduce vestea proasta.
Prezent si el acolo, Ponta a spus ca nu a putut asista la modul in care Lavinia Sandru primeste cele mai abjecte epitete fara a face ceva, cu tot riscul de a intra si el in vizorul aparatului calomniat al PRM.
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu. ... Liderul grupului, Ilie Sarbu, l-a invitat pe Geoana la sedinta pentru a-i cere explicatii privind vizita in SUA.
Potrivit unor surse, Ilie Sarbu pleaca de la sefia grupului senatorial PSD. ... Printre numele vehiculate pentru ocuparea locului care ar urma sa fie lasat liber de Sarbu se numara Mihai Fifor, propunerea anterioara a guvernului pentru ocuparea functiei de Ministru al Transporturilor, Ecaterina Andronescu sau Serban Nicolae.
google-analytics.com